den där Robyn

Kollade precis på en konsert med Robyn.
Hon är verkligen bra!
Alltså.. det finns ju olika slags musiker.. och sedan finns det genialiska musiker som även är artister ända ut i fingerspetsarna. Hon är en av dem!
Ett musikaliskt geni som på varje skiva hon släpper hittar nya sätt att göra sin musik intressant, energigivande, inspirerande och ny.

Hon började sin karriär med bl.a introt för Lilla sportspegeln fortsatte sedan med ren popmusik men kom sedan tillbaka med en helt ny vibe. lite elektro lite funk, lite pop, lite... ja, lite allt möjligt!



Hon är en entertainer ut i fingerspetsarna och har gått sin egen väg.
Visst, hon har haft motgångar och hennes karriär hade kanske gått snabbare om hon hade gått den pop-komersiella vägen men skulle hon ha fått ut något av det? eller rättare sagt - skulle hon ha fått ut det hon ville få ut av det?? Och skulle hon varit kvar i branchen idag?? nae.. tror inte det..

Hon har i intervjuer sagt att det ofta är svårt att gå sin egen väg men att hon hela tiden har vetat vad hon vill uppnå. Robyn har växt upp bakom scener och började redan som ung försöka nå sina drömmar.

I valet och kvalet av allt som pågår i mitt liv just nu ser jag till Robyn som en inspirationskälla.
Som en frisk fläkt, och att faktiskt våga gå sin egen väg även när det är tufft.

Att bara svänga av lite grann från den väg du just nu vandrar mot lite mer av det som känns som rätt håll är ett/några steg i rätt riktning.
Och ja - det tänker jag göra.

Robyn - Fortsätt med det otroligt grymt bra jobb du redan gör! Och fortsätt att vara min inspirationskälla!

ttys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0