Röda dagar

Så nu på morgonen kom jag fram till något otroligt viktigt...
Det är många röda dagar framför mig vilket betyder att jag i princip inte kan gör någonting åt jobb och dylikt som ligger liggandes.... Mycket av det jag håller på med ska in, postas, mailas osv...
Men röda dagar betyder att kontorsmänniskor är lediga vilket betyder att ingen kommer läsa mina otroligt betydelsefulla brev före tisdag i alla fall!
Allt detta resulterar i att jag har bestämt mig för att lägga ner allt som heter pappersarbete ända tills söndagkväll och inte röra det förrns då. Möjligtvis få nåt gjort på bussen mellan gbg och borås å sånna sträckor men annars - Nada firmajobb.

DÄREMOT ska jag ju jobba ikväll. Skaka drinkar bästa jag kan,
Imorgon åker jag till Kungälv för isträning och på Kvällen står jag på Vimmel och skakar mer drinkar bäst jag kan! Jag tycker att ni BÖR dyka upp, see whats up, så kanske jag bjuder på ett trick! eller bara en alldeles underbar drink!
Alla frozendrinkar är på ingång och bör provas!
Vad sägs om en frozen strawberry daquiri, eller en Frozen margerita? eller min frozen specialare med pomegranate i. MUMS! Tror Grönis spelar och då vet ni vad som händer... Taket lyfter! kom och upplev!


Lördag däremot är en såndär härligt ledig dag. Påskafton och mys. Party på kvällen!
GUD vad jag behöver det! ha kul, chilla, socialisera, och skaka lite rumpa i takt med John Dalbäcks toner.


nu - en snabb löptur i solen i slottsskogen, sen till mina vänner som är på samma ställe någonstans och spelar kubb, grillar och myser. Senare - mot Borås.

puss & hej mina små kycklingar!

ttys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0