Vad kommer härnäst???!

Så till självmordsbombaren på Drottninggatan i Sthlm...
Det har fått igång alla möjliga diskussioner och debatter vilket faktiskt är bra. Så här kommer även min syn på lite allt möjligt om & bredvid ämnet ...;

Kom igen nu alla knäppgökar som finns där ute!! Bara för att ni lever i någon slags konflikt med er själva och tror att ni kan rädda världen genom att döda en massa oskyldiga bebisar, tonåringar, mammor, pappor, familjer, nykära, olyckliga, lyckliga, pensionärer, karriärister, teknister, esteter, miljonärer, fattiga, ja - ALLA som precis då ni bestämmer er för att leka djävulen går förbi.

Som tur är är ju många av er knäppisar så fruktansvärt ointelligenta och fullkomligt dumma i huvudet, om ni överhuvudtaget har något, att ni inte lär er att koppla rätt innan ni bestämmer er för att dö. Vilket gör att ni ibland lyckas att inte göra illa så många oskyldiga människor som ni har/hade tänkt.

Drottninggatan under julhandeln är väldigt trafikerad och MÅNGA fotgängare hade kunna komma till skada om mannen hade kopplat mer än en sladd rätt. *pjuuuh!*

Varför gör man såhär nu då?

För att Lars Wilks gillar att måla??
För att Sverige har en lag *yttrandefrihet* som så ytterst få utnyttjar så att när någon slutligen vågar så blir denne en riktig bov/rasist/ligist etc, eftersom vi inte vågar stå enade och stötta varandra?
För att det finns så otroligt många religoner i världen så att folk i vissa religoner vill straffa de andra för att de är s.k. syndare??
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag får krupp!!!

Varför kan man inte bara få tro på det man vill?
Leva som man vill så länge man följer lagarna som råder där man befinner sig.
Ordspråket "ta seden dit man kommer" är A och O i en värld där så många starka viljor försöker samsas.
Och det är INTE särskilt komplicerat.
Sunt förnuft räcker långt!

Världen har förändrats otroligt mycket det senaste decenniet.
World Trade Center
Tsunamis, bränder, laviner, orkaner & andra naturkatastrofer
Massmord
Bombdåd
Escalering av Pedofileri *tror inte det heter så men ni fattar grejjen*
Krig
Våldet i samhället har blivit mer påtagligt och ohumant rått!

Och slutligen ... En teckning ... * tystnad* alltså igen... EN TECKNING!!!!!
Ja men, ni hör väl!!!! Asså, kan inte alla bara inse hur patetiskt det är??!!
Ska människor behöva dö för en teckning??

Om vi Svenskar skulle kunna sluta tramsa, tönta runt och faktiskt börja stå för vad vi vill vårat land ska stå för, stå enade och våga ta en diskussion... ja, -Det skulle vara en början!!

Vi vill inte ha hedersmord, vi vill inte ha tortyr, vi vill inte att folk ska komma hit och leva på a-kassan och inte ens vilja lära sig svenska för att de klarar sig gott och väl på alla bidrag de får.
Allt serverat på silversked för att "det är synd om dem" Jag vet FLERA som faktiskt lever så och sparar sina pengar, sätter kontinuerlig över pengar till sina konton i sitt hemland och tjänar på att leva här genom att inte göra något. Alla tror automatiskt att de har det svårt. När jag har frågat varför de gör så och om de inte tänker på Svenskarna, så säger dem att vi e så dumma så vi får skylla oss själva... ja, kanske... men är det inte dags att vi börjar tänka på det då och faktiskt visar världen att alla fina betyg vi fått faktiskt också bevisar att vi kan något?!

Sen säger jag SJÄLVKLART INTE att alla gör så. men p.g.a att många gör så här och andra saker som faktiskt inte är moraliskt, humant, respekterat ... ja, saker som inte är ok helt enkelt gör att de sätter alla sina landsmän i dåligt dager. Oavsett vilket land det gäller. Så att de som faktiskt behöver hjälp kanske inte alltid får det? .. ja, vad vet jag...

En liknelse är alla suparresor scandinaver gör - åker till ett främmande land och super ner sig, beter sig som svin, passar på att göra vad de vill utan respekt för någon annan pga. att de inte är i Sverige. Dessa människor sätter ju OSS svenskar i dåligt dager. Visserligen sysslar väl inte vi med hedersmord, barnarov, och fångenskap, men det jag menar är att jag inte någonstans påstår att vi är änglar. 
MEN hedersmord och sådant... Det är INTE ok och bör inte få ske. Omedelbar utvisning röstar jag för! inget mesande.

ne, nu fick jag besök =)

får skriva mer sen=)

ttys


Kommentarer
Postat av: Barack Obama

Elina for president!

2010-12-14 @ 00:07:21
Postat av: Myran

Haller med!! Man far fan ta sedan dit man kommer!!!!!

Det ar yttrandefrihet i Sverige. If you don't like it, go somewhere else then!!!

2010-12-14 @ 23:15:17
URL: http://mittnewyorklondonliv.blogspot.com/
Postat av: Myran

Haller med!! Man far fan ta sedan dit man kommer!!!!!

Det ar yttrandefrihet i Sverige. If you don't like it, go somewhere else then!!!

2010-12-14 @ 23:15:31
URL: http://mittnewyorklondonliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0