möte, fika, skog, jobb, en briljant idé

möte på morgonen - gick bra. blev vidare slussad till nästa möte.. ggaahh blir man inte trött på det ibland. en har möte, så ska man på nästa å nästa å nästa - vem e kompetent att ha ett möte å kunna bemötas på alla plan denne egentligen ska? hm.. aja.. hoppas nästa möte ger bra resultat=) more to come...=)

Fika med underbaraste Sandra sen. Det blev en latte. hahah, Hon e så go!

jojo.. uhm.. hemma en snabbis, ska ut i skogen en sväng för å sedan jobba. det e väldigt diffust just nu med arbetstider, scheman å sånt som egentligen inte eisterar men tack vare att vi receptionister snackar så bra med varandra så löser vi det ändå.

jaja, håller oxå på å boka hotell med Rebecca... en helg i Sthlm väntar å den min damer å herrar, Den blir top Notch! wiiii, cant wait=)

jag å mamma diskuterade på vägen hem om alla dumma bilister ... vad dom egentligen håller på med?! ni vet, sånna som egentligen inte borde köra bil överhuvutaget (!) endel är ju rena faror för allmänheten! ja, som gångare, bilister, cyklister jaaa-a, alla i deras närvaro. ne tvingas till nytt prov på vägen! det e vad dom skulle få göra!
Vi kom iaf på den briljanta idéen att skriva en bok. för tänk om alla skulle vara så smarta som vi? då skulle det ju va SÅ mkt lättare! så vi ska skriva en bok. En "Smartbok" mamsen å jag. det ni!

massa kramar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0