vägen till den perfekta pepparkaksdegen
vad består pepparkaksdeg av då?? jo, på första bilden har jag haft i nejlika, ingefära, kanel, pomerasskal, socker, sirap & margarin.

svalna ...


provsmaka måste man! Men aldrig utan tokminen nummer ett!;-)
sedan her man ner ägg, bikarbonat, vatten och mjöl.

sen är det bara att knåda & knåda & knådaaaaaa
... tills det blir såhääääär fint ...

mys på med ordentligt med mjöl som täcker degen och skjuts in i kylen. låt stå kallt alltså.

och rör INTE! ... typ ...

hhmm..... *host...

aja...gott blev det iaf:-D... hmpf...*
ttys

svalna ...


provsmaka måste man! Men aldrig utan tokminen nummer ett!;-)
sedan her man ner ägg, bikarbonat, vatten och mjöl.

sen är det bara att knåda & knåda & knådaaaaaa
... tills det blir såhääääär fint ...

mys på med ordentligt med mjöl som täcker degen och skjuts in i kylen. låt stå kallt alltså.

och rör INTE! ... typ ...

hhmm..... *host...

aja...gott blev det iaf:-D... hmpf...*
ttys
Kommentarer
Trackback