vägen till den perfekta pepparkaksdegen
vad består pepparkaksdeg av då?? jo, på första bilden har jag haft i nejlika, ingefära, kanel, pomerasskal, socker, sirap & margarin.
svalna ...
provsmaka måste man! Men aldrig utan tokminen nummer ett!;-)
sedan her man ner ägg, bikarbonat, vatten och mjöl.
sen är det bara att knåda & knåda & knådaaaaaa
... tills det blir såhääääär fint ...
mys på med ordentligt med mjöl som täcker degen och skjuts in i kylen. låt stå kallt alltså.
och rör INTE! ... typ ...
hhmm..... *host...
aja...gott blev det iaf:-D... hmpf...*
ttys
svalna ...
provsmaka måste man! Men aldrig utan tokminen nummer ett!;-)
sedan her man ner ägg, bikarbonat, vatten och mjöl.
sen är det bara att knåda & knåda & knådaaaaaa
... tills det blir såhääääär fint ...
mys på med ordentligt med mjöl som täcker degen och skjuts in i kylen. låt stå kallt alltså.
och rör INTE! ... typ ...
hhmm..... *host...
aja...gott blev det iaf:-D... hmpf...*
ttys
Kommentarer
Trackback